Plzeňský kraj
Náplň práce
Správa receptur a kontrola technologie v návaznosti na kvalitu výrobků
Výběr a ověřování vhodných surovin pro zabezpečení výroby
Optimalizace pracovních postupů a procesů, validace pracovních a výrobních postupůOdpovědnost za plnění akčních plánů Sledování variability výroby
Analýza výrobků z laboratoře
Spolupráce na hodnocení finálních výrobků jak pro interní, tak externí účely
Výběr a ověřování vhodných surovin pro zabezpečení výroby
Přejímání a ověřování nové technologie – provedení odborné expertizy při přijímání nových technologických celků a linek do provozu
Váš profil
Ukončené VŠ /SŠ vzdělání - zaměření Potravinářská chemie výhodou
Praxe v potravinářském průmyslu na obdobné pozici výhodou
Znalost anglického jazyka výhodou
Samostatnost ale i práce v týmu, zodpovědnost, komunikativnost, analytické schopnosti
Nabízíme
Zázemí a jistotu mezinárodní společnosti
Nejnovější technologie, zajímavou výrobu zdravé potraviny s budoucností
Zodpovědnou práci v odborném kolektivu
Zajímavé finanční ohodnocení, samostatné projekty s cílovými odměnami, 13. mzdu, příspěvek na stravování, služební telefon, 25 dní dovolené, příspěvek na dopravu, příspěvek na penzijní připojištění, bonus za odpracovanou dobu, bonus za doporučení nového zaměstnance, příspěvek na společenské a sportovní aktivity, široký program vzdělávání a podporu profesního růst
Pokud Vás tato pozice zaujala, neváhejte nám, prosím, zaslat Váš strukturovaný životopis. V krátké době Vás budeme kontaktovat s dalšími podrobnostmi k této pozici.